Чт, 2024-04-18, 22:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Жовтень » 24 » Мінкульт: У "червоній" зоні дозволили працювати кінотеатрам
17:21
Мінкульт: У "червоній" зоні дозволили працювати кінотеатрам

кінотеатр дозвіл червона зона мінкульт Кінотеатрам в Україні дозволили працювати навіть у "червоній" зоні карантину. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України.

"Як і в багатьох країнах Європи - тепер і в Україні кінотеатрам дозволено працювати у "червоній" зоні карантину. Відвідувачі тут можуть відчувати себе безпечно - маски, кондиціювання, розсадка через крісло - 50% залу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідне рішення прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики та представників мереж кінотеатрів.

"Наразі МКІП вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури у "червоних" зонах - у першу чергу театрів та музеїв. Таке рішення не тільки дозволить глядачам отримати "свіжий ковток повітря" від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям у період карантину", - вказано у повідомленні.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1449 | Додав: admin | Теги: кінотеатр, зона, дозвіл, Червона, Мінкульт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]