Пт, 2024-04-26, 23:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 27 » Мітинг на підтримку Надії Савченко пройшов у Тель-Авіві біля посольства РФ
11:42
Мітинг на підтримку Надії Савченко пройшов у Тель-Авіві біля посольства РФ

Понад 250 осіб зібралися увечері в понеділок, 26 січня, біля російського посольства в Тель-Авіві, на мітинг на підтримку української льотчиці Надії Савченко, яку прокуратура РФ звинувачує у причетності до загибелі двох російських журналістів на сході України, пише NEWSru.co.il.

Група активістів Israel Supports Ukraine, яка організувала цей і попередні мітинги на підтримку України, використовувала цю акцію для збору коштів і медикаментів для українських лікарень, які беруть поранених, потерпілих в результаті бойових дій на сході України - зокрема в результаті недавніх обстрілів Маріуполя.

Присутні на мітингу в Тель-Авіві люди скандували "Я - Україна", "Я - Маріуполь", "Я - Донецьк", а також співали український гімн і закликали російську владу зупинити бойові дії, спрямовані на розкол України.

Нагадаємо, вчора, 26 січня, по всьому світу відбулися акції на підтримку української льотчиці Надії Савченко. Акції приурочили до засідання ПАРЄ, в якому вона також повинна була брати участь як член української делегації.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11041 | Додав: admin | Теги: Надія Савченко, посольство РФ, підтримка, тель авів, мітинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]