Чт, 2024-04-25, 00:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 17 » Між США та Китаєм хакери "розв'язали війну"
11:13
Між США та Китаєм хакери "розв'язали війну"

Група невідомих хакерів зламала акаунти кількох американських ЗМІ в Twitter і розповсюдила повідомлення про початок бойових дій між Китаєм і США.

Від імені Папи Римського кіберзлочинці оголосили про початок Третьої світової війни.

У сервісі мікроблогів Twitter газети The New York Post і агентства United Press International з'явилися повідомлення про те, що китайська протикорабельна ракета була випущена по американському атомному авіаносцю "Джордж Вашингтон".

Згодом, як повідомляє The Daily Beast, у зламаних Twitter була поширена інформація, згідно з якою авіаносець "Джордж Вашингтон" отримав пошкодження, а американський військовий флот вступив у бій з китайськими кораблями у водах Південно-Китайського моря.

У жовтні 2014 року кореспондент ВВС побував на авіаносці "Джордж Вашингтон" і підготував репортаж про те, як військові США відточують свою майстерність "для війни з Китаєм". Втім, представники американських ВМС пояснили журналісту, що США "не готуються до війни з будь-якої конкретної країною".

В Об'єднаному комітеті начальників штабів США з іронією поставилися до повідомлень про те, що США перейшли в стан війни з Китаєм.

"Справді!? Ми почали війну!?" - з посмішкою прокоментував представник комітету новину, що з'явилася.

Відразу після інформації про військові дії в водах Південно-Китайського моря в Twitter з'явилося повідомлення від особи папи Римського Франциска, який оголосив про початок Третьої світової війни. Незабаром після публікації частину помилкових повідомлень видалили, але за цей час вони встигли набрати кілька сотень ретвітів.

Раніше повідомлялося, що ЗМІ склали ТОП-10 найбільших кібератак останніх років. 

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 11131 | Додав: admin | Теги: китай, США, Хакери, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]