Ср, 2024-04-24, 07:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 14 » МОН: 1800 уроків налічує "Всеукраїнська школа онлайн"
00:23
МОН: 1800 уроків налічує "Всеукраїнська школа онлайн"

всеукраїнська школа онлайн Освітня платформа "Всеукраїнська школа онлайн" містить майже дві тисячі уроків, зйомка інших зараз триває.

Про це заявив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет в інтерв'ю «Радіо Свобода» 13 червня.

"11 грудня ми запустили «Всеукраїнську школу онлайн», яка в повному форматі повинна бути розрахована на 3,5 тисячі уроків за шкільною програмою 5-11 класів. На сьогодні вже відвантажено 1800 уроків. І йде активна зйомка всіх інших. У нас сьогодні більше ніж 160 тисяч користувачів школи онлайн. Більше 110 країн світу підключені, в тому числі не тільки Україна, але й інші країни, вчителі або учні яких готові підключитися і за освітніми програмами українським", - повідомив Шкарлет.

Він зазначив, що «Всеукраїнська школа онлайн» не є єдиною платформою.

"У місцевих органах, в дуже багатьох громадах вже напрацьовані свої уроки, дистанційні матеріали, які дозволяють якісно проводити навчання в умовах обмеження відвідування класів. Але не всі категорії педагогів підлягають ізоляції або повноформатному дистанційному навчанню", - додав міністр.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1404 | Додав: admin | Теги: Всеукраїнська, МОН, онлайн, школа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]