Сб, 2024-04-20, 07:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Лютий » 1 » Може бути скасований закон про продаж земель сільськогоспризначення
00:36
Може бути скасований закон про продаж земель сільськогоспризначення

земля сільськогоспризначення Закон про продаж земель сільськогосподарського призначення, який повинен відкрити в Україні ринок землі, може бути скасований через всеукраїнський референдум. Про це заявив перший віце-спікер Верховної ради Руслан Стефанчук.

У відповідь на запитання про можливість скасування закону через всеукраїнський референдум, Стефанчук зазначив, що це обов’язково станеться, якщо більшість громадян підтримають таке рішення.

"Рішення референдуму є обов’язковим для кожного органу державної влади", – додав Стефанчук.

Нагадаємо, 26 січня Рада схвалила у другому читанні законопроект про всеукраїнський референдум. Документ підтримали 255 нардепів.

Всеукраїнський референдум проголошується за народною ініціативою на вимогу не менш як 3 мільйонів громадян України, які мають право голосу, за умови, що підписи щодо призначення всеукраїнського референдуму зібрано не менш як у двох третинах областей і не менш як по 100 тисяч підписів у кожній області.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1363 | Додав: admin | Теги: продажа, сільськогоспризначення, земля, закон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]