Чт, 2024-05-02, 07:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Лютий » 8 » Можливість надсилати повідомлення неповнолітнім обмежить Meta
00:55
Можливість надсилати повідомлення неповнолітнім обмежить Meta

Компанія Meta оголосила про впровадження нових обмежень на обмін повідомленнями для підлітків у Facebook та Instagram.

Як пояснили у виданні, раніше Instagram забороняв дорослим старше 18 років писати повідомлення підліткам, які не є їхніми підписниками. Нові обмеження за замовчуванням застосовуватимуться до всіх користувачів віком до 16 років, а в деяких країнах – до 18 років. Meta заявила, що користувачі отримають спеціальні сповіщення.

У Messenger неповнолітні користувачі зможуть отримувати повідомлення лише від друзів у Facebook або осіб, яких вони мають у своїх контактах.

Окрім того, Meta зробить батьківський контроль на своїх платформах більш надійним. Відтепер батьки та опікуни зможуть дозволяти або забороняти зміни налаштувань конфіденційності, зроблені підлітками. Раніше, коли підлітки змінювали ці налаштування, батьки отримували сповіщення про це, але не могли нічого зробити.

Наприклад, якщо користувач-підліток намагається зробити свій обліковий запис загальнодоступним із приватного, або змінити елементи керування тим, хто може надсилати йому особисті повідомлення, батьки можуть заборонити ці дії.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 167 | Додав: admin | Теги: Повідомлення, неповнолітні, meta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]