Пт, 2024-04-19, 10:27
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Травень » 10 » Можна буде заряджати безконтактно електричні вантажівки
21:57
Можна буде заряджати безконтактно електричні вантажівки

електрична вантажівка Нову систему презентували в дії на середньотонажній гібридній вантажівці поштової служби доставки UPS.

Нещодавно Національна лабораторія Ок-Ріджа (ORNL), що відноситься до Міністерства енергетики США, презентувала в дії на середньотонажній гібридній вантажівці поштової служби доставки UPS двосторонню бездротову систему зарядки потужністю 20 кВт. Таке рішення, що забезпечує передачу потужності в 20 кВт через 28-сантиметровий повітряний проміжок і з ефективністю більше 92%, стало першим в світі. Тим самим, нова технологія скоро буде доступна в класі вантажних автомобілів.

Середньотоннажний фургон UPS з ємністю акумулятора 60 кВт зможе заряджатися протягом близько трьох годин, що значно менше, ніж автомобілі зі стандартним вбудованим зарядним пристроєм для дротової зарядки, де час складе від п'яти до шести годин. За допомогою двобічної технології система може підтримувати використання акумуляторів автомобіля як накопичувачів енергії. В цьому випадку автомобільний акумулятор можна використовувати в якості мережевого буфера.

Транспортні засоби з більш високим дорожнім просвітом також можна заряджати, виключаючи необхідність опускати зарядну пластину автомобіля або навпаки піднімати її на стороні інфраструктури, щоб мінімізувати повітряний зазор.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1434 | Додав: adminA | Теги: безконтактно, Вантажівка, Електрична, зарядка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]