Пт, 2024-03-29, 15:03
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 20 » МРТ хребта: що потрібно знати
15:01
МРТ хребта: що потрібно знати

МРТ хребта: що потрібно знати

мрт хребет  Магнітно-резонансна томографія зараз є найточнішим методом діагностики різних захворювань. Багаторазові зрізи, які знімає система, надають фахівцям чітку картину стану різних тканин організму. Хочемо зауважити, що МРТ хребта у Львові можна професійно зробити в центрі МРТ-Експерт, детальну інформацію про який знайдете онлайн на сайті mri-expert.lviv.ua.

Перевага магнітно-резонансної томографії полягає і в її безпеці, відсутність негативного впливу на організм. Тому такий спосіб діагностики використовується також і для дітей.

МРТ хребта призначається при необхідності точно оцінити анатомічну будову стовпа, виявити зміщені, пошкоджені ділянки. Проведення такого дослідження може призначатися при наявних порушеннях будови хребта. МРТ включається в комплекс підготовчих заходів перед проведенням хірургічних операцій, пов'язаних з декомпресією спинного мозку, прищеплення нерва.

Проводиться таке дослідження і після операцій. Це дає можливість виявити інфекційні осередки, оцінити результати проведеного втручання, процесу відновлення. Магнітно-резонансна томографія необхідна також для дітей з аномалією розвитку сечової системи, що супроводжується неповним спустошенням міхура.

Діагностика захворювань хребта

У діагностиці захворювань хребта використовується і комп'ютерна діагностика. Але МРТ вважається більш безпечною методикою, так як магнітне поле, ультразвукові хвилі не чинять негативного впливу. Однак при проведенні магнітно-резонансної томографії для дітей, є певні складнощі.

мрт хребет 

В отриманні точних показань томографа важливу роль відіграє нерухомість пацієнта. Маленькій дитині витримати таку вимогу практично неможливо. Тому застосовується наркоз, який вводиться внутрішньовенно. Перед проведенням МРТ, дитину не можна годувати і давати йому напої.

Батьки можуть залишатися в кімнаті з камерою під час тестування. Тому дітям старшого віку наркоз може не знадобитися. Їм потрібно просто пояснити правила проведення магнітно-резонансної томографії.

Короткий висновок

Своєчасна діагностика та виявлення проблем на ранній стадії є запорукою швидкого одужання. Саме тому великою перевагою є доступність магнітно-резонансної томографії (МРТ) у Львові. Тим більше, що дізнатися детальніше про послугу можна зазделегідь онлайн, навіть не виходячи з дому - відвідавши спецалізований сайт mri-expert.lviv.ua.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1373 | Додав: admin | Теги: мрт, Хребет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]