Пт, 2024-03-29, 07:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Музеї, які варто відвідати
20:02
Музеї, які варто відвідати

Музеї, які варто відвідати

Музеї - це те місце, яке відвідують як місцеві так і (особливо) туристи, тому людям завжди хочеться щоб воно було як мінімум цікавим, а як максимум - захоплюючим, але на жаль далеко не всі музеї такі. Приватні або громадські, іноді вони бувають досить нудні, незважаючи на всю свою колекцію експонатів, тому безліч туристів все більше шукають будь-які унікальні і дивовижні музеї та часто знаходять їх. Складаючи туристичний маршрут, в нього обов'язково потрібно включити подібний музей. На сайті https://creacenter.org/uk можна дізнатися про такий музей - Креацентр Планета Земля, який намагаються створити ентузіасти в Україні. На ресурсі ви дізнаєтесь багато цікавих речей, а також зможете особисто долучитися до створення музею, який дійсно варто відвідати.

музей

Креацентр Планета Земля - музей, який має бути в Україні

Креацентр Планета Земля - унікальний музей для України, метою якого є дослідження природи та впливу людини на неї як ідеального творіння Бога. Ця конструкція світобудови повинна бути центральним лейтмотивом роботи музею. Організатори закладу планують довести, що необов'язково все найкраще повинно бути за кордоном, а тому впевнені - після старту роботи музей буде пунктом номер один для відвідування як українськими туристами, так і іноземними гостями України.

Музеї, в які варто заглянути

Метрополітен музей

Наразі, найобширнішим і цікавим вважається Метрополітен музей, розташований в США. Особливо це місце популярне серед туристів, і хоча більшість з них діє за схемою "швидкісного огляду" на відвідування музею все одно піде далеко не одна година, а для детального розгляду буде потрібно кілька днів.

Сподобатися це місце може досить багатьом людям, так як тутешня колекція дуже різношерстна.

Музей Орсе

Вельми цікавим місцем є музей Орсе, розташований у Франції. Досить незвично те, що будівлею музею є колишній залізничний вокзал, через що цей музей знаходить свою неповторну атмосферу. В основному тут представлено багато робіт в стилі імпресіонізму та постімпресіонізму, а в якості бонусу можна насолодитися прекрасним видом на Сену.

музей орсе париж

Лувр

Природно не можна не включити в подібний список музеїв Лувр. Протягом багатьох років це місце є одним з найдивовижніших і найбільш відвідуваних туристами. Найбагатші колекції, найвідоміші експонати - цей музей не дарма вважається одним з найдивовижніших в світі. Відвідувати його можна щодня, крім вівторка, вхід платний.

Лондонська Національна галерея

Національна галерея в Лондоні так само вважається найвідомішим і найбільш відвідуваним місцем. Що стосується її чарівності, то швидше за все ним зможе перейнятися далеко не кожен, проте відвідати це місце безперечно варто. Величезна кількість картин (розташованих в порядку хронології, що дуже важливо) докладно розкажуть про розвиток і зміну в живописі західної Європи з початку XVIII століття.

Музей Ваза

Любителям епохи піратства і кораблебудування вельми сподобається в музеї Ваза, що знаходиться в Стокгольмі. Музей отримав свою назву на честь корабля, який є його головним експонатом. На жаль навіть перше його плавання було невдалим, проте через свій приголомшливий зовнішній вигляд, він є одним із найвідоміших кораблів.

музей ваза стокгольм

Центральний музей Мексики

У центральному Мексиканському музеї можна зануритися в антропологію, що представляє корінні народи Мезоамерики. Їхня історія, життя і культура представлені досить докладно і цікаво, тому це місце точно зацікавить відвідувачів.

Короткий висновок

Так далеко не всі музеї можуть бути цікавими та заманювати велику кількість відвідувачів, однак їх не варто через це виключати зі списку мандрівників, адже кожне подібне місце несе в собі частинку культури й історії, не ознайомившись з якими турист втратить масу позитивних вражень і цікавих знань. Не всі подібні місця платні, не всі з них і безкоштовні, проте всі вони гідні того, щоб бути відомими і побаченими вами.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1397 | Додав: admin | Теги: турист, музей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]