Пн, 2024-04-29, 09:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Січень » 6 » На юніорському Кубку світу перемогли українські фехтувальниці
08:46
На юніорському Кубку світу перемогли українські фехтувальниці

Українські фехтувальниці Анна Максименко, Емілі Конрад, Аліна Дмитрук та Олександра Романова у п'ятницю, 5 січня, перемогли на юніорському Кубку світу, який відбувся в Удіне, Італія. Вони змогли здолати італійську команду.

Як зазначається, українська команда на шляху до фіналу у змаганнях перемогла Китай (45:42), Угорщину (41:40) та Польщу (45:42). Вже у фіналі вони зустрілись з італійками, які цього сезону вже вигравали дві командні "бронзи" юніорських Кубків світу. Українські спортсменки перемогли команду Італії з мінімальною перевагою (33:32). Емілі Конрад зробила останній хід для перемоги українок.

Останній раз золоті медалі в командній першості на юніорських Кубках світу жіноча збірна України з фехтування на шпагах завойовувала лише у 2017 році. Того року на Кубку світу в Еспоо (Фінляндія) Дар’я Варфоломєєва, Інна Бровко, Катерина Чорній і Наталія Степанян також перемогли Італію у фіналі.

У п'ятницю, 5 січня, відбулись і змагання, де брали участь українські шпажисти Даніїл Мазур, Максим Перчук, Роман Самойлов і Дмитро Плаксін. Вони посіли в Удіне п'яте місце.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 182 | Додав: admin | Теги: фехтування, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]