Пт, 2024-03-29, 09:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Лютий » 9 » На Мадагаскарі пронісся циклон "Батсірай"
12:33
На Мадагаскарі пронісся циклон "Батсірай"

циклон батсірай мадагаскар На Мадагаскарі внаслідок циклону "Батсірай" загинули понад 20 людей. Тисячі осіб залишилися без житла.

Зазначається, що понад 72 000 людей постраждали від негоди. Ще понад 62 000 людей були змушені покинути свої будинки в результаті стихії. Жертвами циклону "Батсірай" стали щонайменше 27 осіб. Серед загиблих троє дітей віком до 12 років.

Від урагану постраждали сотні шкіл, в результаті чого близько 9 271 дитини не відвідували школу. Циклон також пошкодив інфраструктуру, в тому числі не менше 17 доріг і 17 мостів. У деяких містах були перебої з подачею електроенергії та води.

Циклон "Батсірай" пронісся сушею пізно ввечері в суботу, обрушившись на східне узбережжя з зливою і швидкістю вітру 165 км/год. Циклон викликав повені, обвалив будівлі і спричинив вимкнення електроенергії. Одним із найбільш постраждалих міст була Нусі-Варіка, де майже 95% будівель зруйновано.

Мадагаскар все ще не оговтався від тропічного циклону "Ана" який обрушився на острівну країну в Індійському океані 22 січня, внаслідок чого щонайменше 55 людей загинули внаслідок зсувів та обвалених будівель, а також викликав широкомасштабні повені.

Після руйнування Мадагаскару, "Ана" рушила на захід, досягнувши берега в Мозамбіку і продовживши рух углиб країни, в Малаві. Загалом загинуло 88 людей, зокрема на Мадагаскарі.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1303 | Додав: admin | Теги: Циклон, батсірай, Мадагаскар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]