Пт, 2024-04-26, 16:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Квітень » 5 » На потреби ЗСУ: ПриватБанк вирішив списати гроші з рахунків "Бонус+"
11:05
На потреби ЗСУ: ПриватБанк вирішив списати гроші з рахунків "Бонус+"

ЗСУ Державний ПриватБанк вирішив перерахувати весь кешбек (гроші) клієнтів з рахунків "Бонус+" на потреби української армії. Списання заплановано на 1 травня. Про це повідомила пресслужба банку.

У клієнтів ПриватБанку є місяць, щоб витратити бонуси. Весь квітень використати накопичені бонуси на віртуальних рахунках "Бонус+" можна для підтримки армії та відновлення країни через мобільний банкінг "Приват24". Для цього у додатку потрібно вибрати розділ "Добро", потім натиснути на "Підтримка ЗСУ".

"З 1 травня 2022 року програма не працюватиме, а всі невикористані залишки на віртуальних рахунках "Бонус+" (близько 600 млн грн) будуть направлені ПриватБанком на потреби нашої армії та відновлення України", — попередили в банку.

Зазначимо, що на рахунках "Бонус+" зберігаються не гроші клієнтів, а кешбек, нарахований за покупки у партнерів банку. Витратити ці бонуси можна також у партнерів ПриватБанку. Фінустанова 27 лютого запропонувала своїм клієнтам перерахувати ці бонуси, які часто роками зберігалися та не використовувалися, на потреби ЗСУ.

Після цього українці активно переказували гроші на армію з рахунків "Бонус+". Лише за два тижні у такий спосіб клієнти перерахували на підтримку Збройних сил та гуманітарні проєкти понад 2 млрд грн.

Також ПриватБанк запустив простий спосіб переказу грошей з карток будь-якого банку світу на підтримку української армії, а НБУ спростив процедуру переказу грошей на підтримку Збройних сил України, на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1254 | Додав: admin | Теги: рахунок, гроші, зсу, Приватбанк, бонус+ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]