Чт, 2024-03-28, 22:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 25 » На престижному фестивалі в Японії покажуть українське кіно
19:05
На престижному фестивалі в Японії покажуть українське кіно

Стрічку “Чоловік” Оксани Артеменко відібрали до програми одного з найпрестижніших фестивалів короткого метру в Азії. Про це повідомляє проект “Дивись українське”.

Short Shorts Film Festival & Asia є одним з найбільших фестивалів короткометражного кіно в Японії, володар гран-прі цього фестивалю автоматично потрапляє в лонг-лист претендентів на премію “Оскар”.

Про що цей фільм?

Фільм “Чоловік”, який було екранізовано в рамках проекту “Дивись українське”, відібрано до програми фестивалю Short Shorts Film Festival & Asia 2019, що відбудеться з 29 травня по 16 червня в Токіо.

“Основна ідея фільму “Чоловік” – показати війну без війни, бо ми рідко бачимо її зворотній бік. Не знаємо того, що відбувається в сім’ї після того, як війна руйнує звичне життя, – розповіла режисерка-постановниця Оксана Артеменко. – Це дуже важливо, що фільм відібрано на Short Shorts Film Festival & Asia. По-перше, тому, що в Японії дізнаються, що в Україні йде війна. По-друге, тому, що цей відбір – ще одна важлива сходинка для фільму”.

Український фільм буде представлено в рамках спеціальної програми “War and Power to Live” фестивалю, яку підтримує Червоний Хрест.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1530 | Додав: adminA | Теги: Японія, Українське, показ, фестиваль, кіно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]