Чт, 2024-03-28, 18:41
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Травень » 17 » На програму єВідновлення уряд виділив понад ₴4 мільярди
00:07
На програму єВідновлення уряд виділив понад ₴4 мільярди

Кабінет Міністрів України на засіданні 16 травня 2023 року виділив Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури із фонду ліквідації наслідків збройної агресії на безповоротній основі понад 4,43 млрд гривень на програму єВідновлення. Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Виділено Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури із фонду ліквідації наслідків збройної агресії на безповоротній основі 4 млрд 433 млн 350 тис. гривень (видатки споживання) на нову бюджетну програму для надання компенсації для відновлення окремих категорій обʼєктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації, з використанням електронної публічної послуги "єВідновлення", — написав він.

Мельничук додав, що уряд визначив Мінвідновлення відповідальним виконавцем нової бюджетної програми та вніс зміни до порядку використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1126 | Додав: admin | Теги: уряд, програма, євідновлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]