Чт, 2024-04-25, 07:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Квітень » 30 » На саміті G20 путіна не повинно бути - США
04:14
На саміті G20 путіна не повинно бути - США

індонезія саміт G20 Білий дім настійно попросив Індонезію, яка у 2022 році приймає саміт G20, виключити появу на цьому саміті президента росії путіна. При цьому президент Індонезії Джоко Відодо вже запросив путіна, і той прийняв запрошення. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

"Президент публічно висловив своє неприйняття участі президента путіна в G20. До цього ще шість місяців. Тому ми не знаємо, як передбачити, ми не можемо передбачити зараз, як це буде виглядати. Ми висловили свою думку, що ми не думаємо, що вони повинні бути частиною цього публічно і в приватному порядку" - заявила речник Білого дому Дженніфер Псакі.

Президент Відодо, коментуючи запрошення путіна на саміт, заявив, що мета такого кроку - це об'єднання миру і відновлення стабільності. Також на саміт у якості гостя запрошений президент України Володимир Зеленський.

"Індонезія хоче об'єднати G20. Не допускайте розколу. Мир і стабільність є ключем до відновлення і розвитку світової економіки" - заявив Відодо.

Нагадаємо, 29 квітня стало відомо, що президент України Володимир Зеленський і президент росії володимир путін прийняли запрошення взяти участь у саміті "Великої двадцятки" на Балі в листопаді.

Поки невідомо, як взагалі може пройти саміт, якщо на нього приїдуть і Зеленський, і путін. Раніше деякі лідери були готові бойкотувати захід, у разі особистої появи російського президента.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1288 | Додав: admin | Теги: Індонезія, саміт G20, США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]