Сб, 2024-04-20, 08:11
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Серпень » 28 » На випадок припинення операцій у США TikTok розробляє план
11:13
На випадок припинення операцій у США TikTok розробляє план

TikTok сша Материнська компанія TikTok, китайська ByteDance, попросила розробників популярного відеододатку підготувати план дій на випадок припинення операцій в США. Про це повідомляє Reuters із посиланням на джерела.

ByteDance попросила розробників TikTok розробити план на випадок відключення додатку в США. Компанія розглядає підготовку до закриття як резервний план і працює над угодою, яка дозволить TikTok продовжити безперешкодно працювати в США, повідомили джерела.

Як відомо, президент США Дональд Трамп 6 серпня оголосив про заборону угод в США з ByteDance на тлі побоювань про безпеку персональних даних користувачів. Заборона набуде чинності через 45 днів після підписання указу.

Однак TikTok не виключає, що угоду укласти не вдасться і операції у США зупиняться. Компанія сподівається, що будь-який закриття буде тимчасовим, додали вони.

Нагадаємо: до числа американських компаній, що борються за придбання активів TikTok, входять Microsoft Corp і Oracle Corp. Рітейлер Walmart Inc в четвер повідомив про партнерство з Microsoft для покупки американських активів TikTok.

Угода повинна бути схвалена владою США і Китаю. За словами джерел, план також покликаний підготувати глобальні операції TikTok до можливості того, що одна з двох країн заблокує угоду.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1428 | Додав: adminA | Теги: США, припинення, tiktok | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]