Пт, 2024-03-29, 14:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Національна авіакомпанія почне роботу в Україні
13:00
Національна авіакомпанія почне роботу в Україні

Новий авіаперевізник SkyUp почне свою роботу в квітні 2018 і в перший рік планує виконання міжнародних чартерних рейсів, а також відкриття регулярних внутрішніх і міжнародних рейсів. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час пре-конференції в Києві.

Нагадаємо, що наразі в Україні діє один національний перевізник ‒ "Міжнародні авіалінії України" (МАУ).

Представники компанії відмічають, що вартість польоту буде формуватися по лоукост-моделі без вантажу та додаткових послуг. Ціна буде залежати від напрямку та часу придбання квитка. Наприклад, маршрут Київ-Одеса квиток буде коштувати від 500 грн в один бік.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстрована в Києві в червні 2016 року. Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював в ряді авіакомпаній, Євген Хайнацкий. Генеральний партнер ‒ туроператор JoinUp!, але авіакомпанія відкрита й для інших пропозицій.

SkyUp має повністю приватний український капітал. Дотацій із державного бюджету для авіакомпанії не передбачається, що підтвердив Омелян.

"Міністерство інфраструктури завжди виступало за приватизацію, за те, щоб державних компаній було якомога менше. Має бути приватна конкуренція, щоб був дійсно високоякісний продукт. Тому я радий, що компанія SkyUp має 100%-во приватний капітал. Жодної державної гривні там немає", ‒ відмітив міністр інфраструктури.

Також він додав, що новоспечена авіакомпанія вигідна і державі, адже створює нові робочі місця.

Повідомляється, що авіакомпанія буде здійснювати в тому числі і бюджетні перевезення. На сьогоднішній день її флот становить три літаки Boeing 737-800 NG на 189 крісел 2001, 2002 і 2011 років випуску.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1734 | Додав: adminA | Теги: україна, національна авіакомпанія, Skyup | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]