Чт, 2024-03-28, 13:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 26 » Національний лоукостер може з’явитися в Україні цього року – Омелян
21:09
Національний лоукостер може з’явитися в Україні цього року – Омелян

За словами міністра, також ведуться переговори з іноземними авіакомпаніями про початок польотів в Україну.

У 2017 році в Україні може бути створена національна авіакомпанія в сегменті дешевих авіаперевезень. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Я сподіваюся, що в цьому році буде створена національна авіакомпанія в сегменті дешевих авіаперевезень. Переговори тривають. Зараз вони йдуть добре. Звичайно, поки ми не поставимо підписи, говорити про щось рано, але немає сумніву, що переговори завершаться успішно", - сказав Омелян.

За його словами, також ведуться переговори з іноземними авіакомпаніями про початок польотів в Україну. "Я б дуже хотів, щоб дві авіакомпанії оголосили про початок польотів в Україну з наступного року. У мене були переговори з італійською авіакомпанією. Квиток у них навіть дешевший за автобусний", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, ірландська бюджетна авіакомпанія Ryanair восени відкриє польоти з київського аеропорту "Бориспіль" в Лондон, Манчестер, Ейндховен і Стокгольм, а також зі Львова в Краків, Будапешт, Берлін, Вроцлав, Меммінген, Ейндховен і Лондон. Україна стане 34 країною в мережі польотів Ryanair.

Також нагадаємо, українська авіакомпанія МАУ ввела новий лоу-кост тариф з додатковими обмеженнями й одночасно значно знизила ціну авіаквитків на внутрішні та міжнародні рейси.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1711 | Додав: adminA | Теги: омелян, національний лоукостер, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]