Вт, 2024-04-16, 23:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Березень » 16 » Надавати послуги безкоштовно змушує IT-гігантів епідемія
08:49
Надавати послуги безкоштовно змушує IT-гігантів епідемія

Провідні світові сервіси, що надають інструменти для спільної роботи, відеоконференцій та обміну файлами істотно збільшили квоти послуг, які надаються безкоштовно.

Відзначилися багато відомих брендів. Microsoft надає шестимісячний безкоштовний максимальний доступ до своєї платформи для групової роботи Teams. Google поширив раніше доступні тільки бізнес-акаунтам опції на звичайний G-Suite і його версію для освітніх установ-відеоконференції до 250 осіб з можливістю збереження трансляції. Discord (популярний сервіс голосових чатів) збільшив ліміт на кількість учасників бесіди, з якими можна «поділитися» своїм робочим столом, що буває необхідно для дистанційного навчання.

Нарешті, деякі компанії надають знижки і розширення безкоштовного функціоналу не по всьому світу, а в залежності від регіону, як, наприклад Amazon в Італії — безкоштовна підписка на сервіс потокового відео Prime і пільгові умови умови бізнес-платформи AWS для держустанов. Пандемія коронавірусної інфекції змушує людей все менше взаємодіяти в реальному світі, переводячи багато бізнес-процесів в онлайн. Як пише Vox, зростання споживання послуг різних мережевих платформ, необхідних для віддаленої роботи, досить істотний.

Зросла в рази кількість працюючих віддалено людей по всій земній кулі несподівано поставила безліч IT-компаній перед непростою дилемою. Вони могли вчинити етично і збільшити спектр надаваних безкоштовно послуг або спробувати заробити на епідемії. У другому варіанті завжди залишався ризик, що клієнти просто знайдуть нехай і менш функціональну, але як і раніше безкоштовну альтернативу. У будь-якому випадку, подібними програмами за останні місяці почали користуватися мільйони людей, які раніше про них навіть не замислювалися, і з припливом неофітів цей сегмент ринку може отримати новий розвиток.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1394 | Додав: adminA | Теги: послуги, епідемія, безкоштовно, IT-гігант | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]