Сб, 2024-04-20, 18:11
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Червень » 9 » Нагородою "Легенда лідерства" відзначили Зеленського у США
00:22
Нагородою "Легенда лідерства" відзначили Зеленського у США

нагорода легенда лідерства Президент Володимир Зеленський отримав нагороду "Легенда лідерства", якою відзначають світових лідерів, які виявили героїзм і залишили вплив на галузі або країни.

Про це було оголошено під час Yale CEO Summit (Саміт генеральних директорів компаній Єлю), повідомляє пресслужба глави держави.

"Наприкінці зустрічі організатори оголосили про відзначення Володимира Зеленського нагородою "Легенда лідерства" (Legend Lidership Award). Цієї премії удостоюють світових лідерів, які залишають спадщину, що надихає, виявили героїзм та вплинули на культури, галузі чи країни", – йдеться в повідомленні.

Зеленський, який брав участь у заході в режимі відеоконференції, подякував за цю нагороду й зазначив, що сприймає її як відзнаку для всього українського народу.

Нагороду для глави держави у Нью-Йорку отримав постійний представник України при ООН Сергій Кислиця.

В ОП розповіли, що цьогоріч Yale CEO Summit, який відбувався у Нью-Йорку, об'єднав 100 топ-менеджерів глобальних компаній, а також провідних учених з американських університетів, зокрема Єльського, Гарвардського та Колумбійського.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 1253 | Додав: admin | Теги: США, легенда лідерства, Зеленський, Нагорода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]