Чт, 2024-04-25, 09:56
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Серпень » 12 » Найбільш зацікавлену у криптовалюті країну визначили у Google
00:04
Найбільш зацікавлену у криптовалюті країну визначили у Google

криптовалюта нігерія Нігерія очолює рейтинг світового пошуку інформації в інтернеті про криптовалюту. CoinGecko опублікував дослідження, засноване на активності в Google Trends. З 15 досліджуваних країн Нігерія опинилася на першому місці за пошуком криптовалютної інформації в Google.

Статистика показує, що населення Нігерії найбільше шукало запити "криптовалюта", "інвестувати в криптовалюту" та "купити криптовалюту". І це попри те, що інтенсивність пошуку за словом "інвестиції в криптовалюту" знизилася в усьому світі, особливо після квітневого краху крипторинку.

Через низький рівень фінансових послуг у країні нігерійці з великим зацікавленням дивляться у бік криптовалют. Станом на квітень 2022 року 35% нігерійців є інвесторами крипторинку — йдеться у звіті KuCoin:

"Опитування показало, що жінки становлять 50% криптоінвесторів нарівні з чоловіками. Розподіл причин інвестування демонструє, що 53% інвесторів вважають криптовалюти надійним засобом зберігання коштів, 50% інвестують, щоб отримати більший прибуток у довгостроковій перспективі, 40% намагаються розпочати власний бізнес і покращити умови життя, 36% інвестують в додаткове джерело доходу до своєї зарплати, 34% прагнуть досягти фінансової незалежності, а 26% сподіваються покладатися на криптовалюти як на основне джерело доходу без необхідності додатково працювати".

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1237 | Додав: admin | Теги: Google, Криптовалюта, зацікавлена, Нігерія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]