Пт, 2024-03-29, 12:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 20 » Найінноваційніший зарядний парк для електромобілів будують в Польщі
00:05
Найінноваційніший зарядний парк для електромобілів будують в Польщі

польща зарядний парк електромобіль Польський виробник електробусів Solaris будує зарядний парк на території Болехово поблизу Познані і каже, що після відкриття в 2022 році він стане одним із найінноваційніших у Європі. Solaris Charging Park буде мати різні системи зарядки, в тому числі двонаправлену.

Solaris очікує, що новий об’єкт дозволить їм випробувати різноманітні рішення та "точно відповісти на зростаючий попит на електробуси з боку європейських операторів". Виробник каже, що доставив кілька сотень електронних автобусів майже в 30 міст по всій Європі.

Однак зарядний парк Solaris є новою інвестицією і займатиме площу 5000 м2. Під дахом буде чотири стенди для автомобілів, обладнаних фотоелектричними панелями для виробництва поновлюваної енергії. Очікуючи на тестування нових рішень, Solaris також хоче, щоб Charging Park обслуговував клієнтів, демонструючи їм інноваційні рішення.

Однак вони не будуть створені Solaris. Замість цього компанія встановить системи зарядки, виготовлені трьома різними постачальниками, але не розкриває жодних імен. Однак є деталі технології, один зарядний пристрій має вісім точок зарядки та вихідну потужність від 150 кВт до 600 кВт. Тут одночасно можуть заряджатися три машини.

У компанії також наголошують, що система була сумісна з усіма доступними на ринку роз’ємами і може підключатися як до автобусів, так і до тролейбусів. Він також підтримує функцію «Транспортний засіб — мережа» (V2G), тобто двонаправлений потік енергії між транспортними засобами та мережею. У Польщі Solaris Charging Park стане першим двонаправленим парком зарядки, і Solaris додає, що він тестуватиме використання транспортних засобів як мобільних накопичувачів енергії.

На зарядному майданчику буде також зарядний пристрій із чотирма точками зарядки загальною потужністю 300 кВт. Дві розетки та один звичайний та один зворотний пантограф складають суміш у цьому випадку. Компанія також встановить два незалежні зарядні пристрої з вихідною потужністю 150 кВт кожен, знову ж таки з підтримкою V2G. За словами Solaris, централізована система управління дозволить контролювати та дистанційно керувати роботою зарядного парку.

Крім того, компанія очікує, що будівельні роботи будуть завершені до кінця цього року, щоб зарядний парк був повністю запущений до середини 2022 року.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1292 | Додав: admin | Теги: електромобіль, Польща, зарядний, парк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]