Пт, 2024-03-29, 13:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Листопад » 11 » Найкасовішим фільмом, знятим за коміксом, став "Джокер". ВІДЕО
12:43
Найкасовішим фільмом, знятим за коміксом, став "Джокер". ВІДЕО

Кінострічку "Джокер" (Joker) режисера Тодда Філліпса, яку номінували на премію Оскар-2020. визнали найкасовішим фільмом знятим за мотивами коміксів.

Про це повідомляє видання Forbes. Після шести тижні у прокаті кінострічка "Джокер" зібрала близько 957 мільйонів доларів.

Така сума, як відомо, вже у 15,3 раза перевищує бюджет стрічки. Таким чином "Джокер" став найбільш касовим фільмом в історії, який є знятий за коміксом.

Додамо, що у перший вікенд "Джокер" зібрав найбільші касові збори Нашумілий фільм “Джокер” встановив рекорд в американському прокаті: деталі (93,5 мільйона доларів), побивши рекорд "Венома". Кінострічка завоювала головний приз Венеціанського кінофестивалю та побореться за Оскар у кількох номінаціях

У центрі сюжету – історія одного з найвідоміших лиходіїв DC Comics. Події "Джокера" відбуваються у 1981 році, коли головний герой Артур Флекс мав невдалу кар'єру коміка і не міг знайти своє місце у суспільстві. Булінг, насмішки, відверті знущання змусили його кардинально змінити життя та поринути у світ злочинності і хаосу. Головні ролі у кінострічці зіграли Хоакін Фенікс, Роберт де Ніро, Зазі Бітц, Білл Кемп, Френсіс Конрой та інші. Прем'єра фільму "Джокер" в Україні відбулась 3 жовтня 2019 року.

 

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1911 | Додав: adminA | Теги: фільм, джокер, комікс, найкасовіший | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]