Чт, 2024-04-25, 07:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Намагаючись вигнати з неї диявола, чоловік убив онуку Моргана Фрімена
10:48
Намагаючись вигнати з неї диявола, чоловік убив онуку Моргана Фрімена

Чоловік убив онуку голлівудського актора Моргана Фрімена, намагаючись вигнати з неї диявола. Про своєрідний обряд екзорцизму розповів один з очевидців - 65-річний Джордж Хадако (George Hudacko), повідомляє Lenta.Ru з посиланням на The New York Daily News.

За його словами, чоловік накинувся на 33-річну Ідену Хайнс (Edena Hines) з криками "Забирайся, диявол, я виганяю тебе!". Після цього він завдав їй кілька ударів ножем. "Почувши крики жінки, я подзвонив в службу 911", - цитує Хадако Mirror.

Напад на Ідену Хайнс відбувся в Нью-Йорку в неділю, 16 серпня, близько 03:00. Жінка була доставлена в одну з лікарень Гарлема, де померла від отриманих поранень. Співробітники правоохоронних органів затримали 30-річного чоловіка. Його доставили в медичний центр для проведення судово-психіатричної експертизи.

"Світ ніколи не дізнається про її артистизм і талант, про те, як багато вона могла запропонувати. Нехай земля їй буде пухом", - йдеться в заяві Фрімена.

Хайнс не була кровною родичкою Фрімена, вона доводилася внучкою першій дружині актора - Джанетт Бредшоу (Jeannette Bradshaw), з якою вони були в шлюбі в період з 1967 по 1979 рік.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11046 | Додав: adminA | Теги: чоловік убив онуку Моргана Фрімена, диявол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]