Пт, 2024-03-29, 01:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Нардепи узгодили плани на пленарний тиждень
06:10
Нардепи узгодили плани на пленарний тиждень

 Народні депутати розпочали засідання погоджувальної ради із вшанували загиблих в Авдіївці українських солдатів хвилиною мовчання, передає "Українська Правда".

"В ході боїв загинув цілий ряд наших героїв, які віддали своє життя, щоб був мир і спокій в Україні, в державі, в усіх сім’ях. І я хотів би, щоб ми разом вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв", - сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"Герої не вмирають! Слава Україні!" - додав Парубій.

Також Парубій відзначив активність уряду і суспільства у допомозі жителям Авдіївки.

"Взаємодія наших військ, а також урядовців, які швидко і ефективно діяли в тому, щоб забезпечити мирних жителів теплом і водою і всім необхідним. І парламенту, який швидко звернувся до всіх парламентаріїв світу з закликом засудити російського агресора. Взаємодія усіх чинників. І, найголовніше, суспільства, яке проявило масову мобілізацію і підтримку наших бойовиків і мирних жителів продемонструвало, що Україна єдина", - зазначив Парубій.

Цього пленарного тижня Верховна Рада розгляне питання екологічної політики, місцевого самоврядування та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, додав Парубій, повідомляє "Укрінформ".

"Серед пропозицій, що є на цей тиждень, блоки, які ми не встигли розглянути ще минулого пленарного тижня. Це блок питань екологічної політики, питання місцевого самоврядування, блок питань аграрної політики і блок питань захисту і прав внутрішньопереміщених осіб. Це ключові блоки на цей тиждень", - сказав Парубій.

Він додав, що у вівторок Рада має розпочати роботу із затвердження порядку денного шостої сесії парламенту восьмого скликання.

Як повідомлялось, за період загострення ситуації в Авдіївці, з 29 січня, Збройні сили України втратили 10 бійців, ще близько 70 військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілів.

Тимошенко вважає за необхідне розглянути питання відставки уряду Гройсмана

Настав час розглянути питання про відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, стверджує лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що настав час розглянути це (тарифи за житлово-комунальні послуги - ред.) на окремій нараді, не публічно. І мені здається, що вже час ставити питання про відставку уряду Гройсмана", - заявила Тимошенко на погоджувальній раді керівників фракцій, комітетів і груп у понеділок.

Тимошенко: на Донбасі потрібно запровадити воєнний стан

Фракція "Батьківщина" у Верховній Раді України підтримує прийняття закону про окуповані території і висловлюється за запровадження воєнного стану в Луганській і Донецькій областях, заявляє Тимошенко.

"Треба нарешті чітко Україні стати на позиції, що це війна Росії проти України. Нам треба абсолютно точно - і я підтримую "Самопоміч" - прийняти закон про окуповані території і, відповідно, ввести воєнний стан у Луганській і Донецькій областях, щоб припинити це хамство з торгівлею з окупованими територіями", - заявила Тимошенко.

Бурбак вступився за "Стіну" Яценюка, назвав звинувачення безглуздими

Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак назвав усі звинувачення у розкраданнях на проекті "Стіна" уряду Арсенія Яценюка "безглуздими".

"Погралися в політику, в розповіді про "Стіну", наговорили безглуздих, нічим не підкріплених звинувачень. А тепер, друзі, якщо у вас є відповідальність за державу, а не бути зацитованим на каналі Фірташа-Льовочкіна, давайте добудовувати кордон з Росією", - сказав він.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 року голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко заявив, що роботи з реалізації проекту "Стіна" на кордоні з Росією у Харківській області вже виконано більш ніж на 50%, а в Луганській вони лише розпочалися.

За його словами, вже облаштовано 264,6 км протитанкових ровів, 111,8 км рокадних доріг, 40,6 км контрольно-слідової смуги, 75,7 км загороджувального паркану.

Назаренко також зазначив, що фінансування проекту досить обмежене і не дозволяє у повному обсязі виконувати всі роботи.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1753 | Додав: adminA | Теги: Плани, пленарний тиждень, нардепи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]