Ср, 2024-04-24, 01:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Настав вирішальний момент у боротьбі з коронавірусом - ВООЗ
07:34
Настав вирішальний момент у боротьбі з коронавірусом - ВООЗ

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейєсус вважає, що у ситуації з поширенням коронавіруса настав вирішальний момент. Зараз вирішується, чи вийде вона з-під контролю, якщо не будуть вжиті необхідні заходи. Про це він сказав на прес-конференції в Женеві, передає "Інтерфакс".

"Ми знаходимося на вирішальному етапі", - заявив Гебрейесус.

За його словами, вірус може вийти з-під контролю, якщо країни, де зафіксовані спалахи зараження, не будуть вживати ефективні заходи з перешкоди поширення COVID-19.

"Якщо ви зробите заходи щодо стримування, аналогічні тим, що приймає Китай, то ви побачите зниження кількості випадків зараження і, в кінцевому рахунку, побачите, що вірус можна стримати", - запевнив глава ВООЗ.

Нагадаємо, за станом на ранок четверга, 27 лютого, загальна кількість загиблих від пневмонії, викликаної новою коронавірусною інфекцією COVID-19, зросла до 2801 особи, а загальна кількість інфікованих коронавірусом досягло 82 164 осіб.

Раніше повідомлялося, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що епідемія коронавіруса COVID-19, що спалахнула в різних куточка планети, може збільшитися до масштабів світової пандемії.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1396 | Додав: adminA | Теги: воз, боротьба, коронавірус | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]