Вт, 2024-04-23, 13:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Січень » 24 » Навчальні заклади як працюватимуть з 25 січня - МОН
00:16
Навчальні заклади як працюватимуть з 25 січня - МОН

школа онлайн З 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236. Водночас додаткові обмеження, встановлені на період 8-24 січня, втрачають силу і заклади освіти зможуть відновити свою роботу. Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

У відомстві зазначили, що з понеділка свої двері знову відкриють заклади загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти, університети та ПТУ можна буде відвідувати тільки групами з не більше 20 осіб.

Якщо на самоізоляції перебуватиме половина здобувачів освіти та персоналу, то такий заклад відправлятимуть на карантин. Також у закладах освіти забороняється проводити заходи за участі дітей з більш ніж однієї групи чи класу та з глядачами.

Крім того, студентам, які прибувають на навчання з країн “червоної зони”, необхідно проходити самоізоляцію. Під самоізоляцію потрапляють і ті, хто прибув з ОРДЛО та Криму. Однак ця норма не застосовується, якщо немає підстав вважати, що особа контактувала з хворим на COVID-19.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1426 | Додав: admin | Теги: онлайн, заклад, школа, Навчальний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]