Чт, 2024-03-28, 19:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Навчання НАТО стартувало у країнах Балтії
11:12
Навчання НАТО стартувало у країнах Балтії

У вівторок і середу - 25 і 26 квітня - у Балтійському повітряному просторі, переважно над Литвою, відбуватимуться військово-повітряні навчання НАТО Rammstein Alloy. Про це повідомляє Міністерство оборони Литви.

"У навчаннях братимуть участь винищувачі з Нідерландів і Німеччини, які беруть участь у місії НАТО з патрулювання повітряного простору країн Балтії, літаки з Польщі та Норвегії, а також транспортні літаки з Литви, США і літаки НАТО для повітряної розвідки AWACS", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Україна презентує в НАТО Річну національну програму

Учасники навчань відпрацьовуватимуть перехоплення літаків, дозаправлення в повітрі, пошуково-рятувальні операції, а також практику диверсій, підходи до різних балтійських аеродромів.

Крім того, задіяна авіація також буде тренувати процедуру перехоплення COMLOSS - це сценарій, за яким цивільний літак втрачає контакт з наземними диспетчерами і потрібна його ідентифікація в повітрі літаками місії НАТО.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1796 | Додав: adminA | Теги: країна, Балтія, старт, навчання, НАТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]