Сб, 2024-04-20, 11:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 21 » Не більше 40 хвилин на день зможуть дивитися TikTok діти в Китаї
00:29
Не більше 40 хвилин на день зможуть дивитися TikTok діти в Китаї

китай діти Компанія ByteDance, яка є власником сервісу коротких відео TikTok, обмежила в Китаї час перегляду контенту для дітей, молодших 14 років, до 40 хвилин в день, повідомляє  The Wall Street Journal.

Нове обмеження буде діяти в додатку Douyin – більш суворої з точки зору модерації версії TikTok, призначеної для китайської аудиторії.

Крім того, пише WSJ, користувачі молодше 14 років зможуть скористатися додатком тільки в певні години: з 6 ранку до 10 вечора. В інший час платформа буде недоступна для цієї вікової категорії. Обмеження торкнуться всіх авторизованих користувачів.

Ініціатива спрямована на те, щоб захистити молоде покоління від шкідливого контенту, йдеться в офіційному повідомленні. Тому при 40-хвилинному режимі ("youth mode") буде просуватися освітній контент: наприклад, музейні виставки та уроки історії.

У серпні влада КНР заборонила неповнолітнім грати у відеоігри довше трьох годин на тиждень. За оцінкою Financial Times, це може вдарити по доходах найбільших учасників місцевого ринку: Tencent і NetEase.

Нагадаємо, влада Китаю серйозно взялася за шоу-бізнес, заявивши, що він забруднює суспільство і молодь.

Як повідомлялося, китайська влада призупинила запуск нових онлайн-ігор і вимагає в компаній «стримувати» поширення ігрової залежності серед неповнолітніх.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1391 | Додав: admin | Теги: діти, онлайн, обмеження, гра, китай | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]