Пт, 2024-04-26, 12:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Січень » 29 » Невзаємозамінні токени (NFT): що це таке, переваги інвестування
18:55
Невзаємозамінні токени (NFT): що це таке, переваги інвестування

Невзаємозамінні токени (NFT): що це таке, переваги інвестування

крипта В останні роки криптовалютний ринок був більш волатильним, ніж будь-коли. В один день ціна біткоїну злітає до 60 000 доларів, а наступного місяця – менше 45 000 доларів, або навпаки. Нестабільність і невизначеність криптовалют робить їх ризикованими інвестиціями, які не підходять для всіх типів інвесторів. Життєздатною альтернативою стали невзаємозамінні токени (NFT), які є способом вийти на криптовалютний ринок, уникнувши при цьому деяких його підводних каменів.

NFT — це токенізовані активи, які мають власну встановлену вартість, а не взаємозамінні з іншими, такими як Bitcoin або Ethereum. Іншими словами - вони є унікальними. Ви можете тут почитати детальніше про те, як створювати та продавати NFT. Це стаття сайту cryptonovunu.com.ua, який спеціалізується на криптовалютах, а тому вся інформація точна та вичерпна.

Що таке NFT та як вони працюють?

Незамінні токени - це безмежні цифрові ресурси, що мають власну цінність. Вони мають відкритий вихідний код і децентралізовані, це означає, що їх може використовувати будь-хто, якщо слідуватиме протоколу.

Одним словом, NFT — це швидкий спосіб передачі предметів від одного користувача іншому без необхідності використання посередника. Протоколи NFT часто використовуються для обміну ресурсами, такими як Jungle NFT (унікальна колекція намальованих вручну істот з усього світу), для збирання унікальних предметів, включаючи цифрове мистецтво або сертифікати автентичності. Токенізовані NFT можна легко:

  • купувати;
  • продавати;
  • обмінювати на інші невзаємозамінні токени або обмінювати на Ethereum чи Bitcoin.

Переваги інвестування в NFT

Одна з кращих особливостей NFT полягає в тому, що вони неймовірно універсальні. Крім того, що вони використовуються для виготовлення цифрових колекційних предметів, децентралізованих програм та онлайн-ігор, ними можна торгувати на криптовалютних біржах. Вартість цих токенів залежить від їхнього дефіциту та попиту з боку гравців, художників або інших осіб, які бажають придбати товари за допомогою технології блокчейн. З огляду на це неважко зрозуміти, чому NFT є популярною та прибутковою інвестиційною можливістю.

токен NFT

Ось деякі причини успіху NFT:

  • NFT – це технологія з відкритим вихідним кодом. Будь-хто може створити власний цифровий ресурс за допомогою даного протоколу, це означає, що можна токенізувати будь-що;
  • вони є простим способом надання права власності на певний об'єкт або елемент колекції. Сюди входять віртуальні ігрові ресурси, твори мистецтва, акції компанії та інші об'єкти, які можуть бути токенізовані;
  • вони гнучкі та масштабовані, це означає, що вони не застаріють, як попередні технології.

Існує безліч застосувань NFT у реальних сценаріях. Наприклад, їх можна використовувати для передачі права власності на матеріальний об'єкт від однієї людини до іншої, придбання цифрових творів мистецтва за криптовалюту або створення унікальної валюти для наступної краудфандингової кампанії своєї компанії.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1330 | Додав: admin | Теги: NFT, Токен, Інвестування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]