Чт, 2024-03-28, 18:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Квітень » 7 » Низку рейсів скасували МАУ до липня
07:50
Низку рейсів скасували МАУ до липня

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) заявила, що скасовує низку рейсів на період літньої навігації у зв’язку із затримкою поставки нових Boeing 737 MAX, які авіаперевізник обіцяв не використовувати до завершення розслідування щодо їх експлуатації. Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Основною причиною змін стала затримка поставки літаків Boeing 737 MAX, які повинні були почати роботу на регулярних рейсах МАУ з середини квітня поточного року. Однак, у зв’язку з тим, що експлуатація даного типу ПС припинена до завершення розслідування, поставка трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ відкладається”, – зазначено у повідомленні.

Таким чином, компанія скасовує рейси з Києва у Вінницю, також в квітні, травні і червні – з Києва до Запоріжжя, Херсону, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Аммана і Анкари.

Крім того, скорочується кількість рейсів на напрямках в Афіни, Стамбул і Єреван.

Наголошується, що пасажири, яких торкнулися зміни розкладу, отримають повідомлення та пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршруту.

МАУ перерозподіляє існуючий флот і докладає всіх зусиль для виконання зобов’язань перед своїми клієнтами.
У прес-службі наголосили, що усі зміни в розкладі вже відображені в системах бронювання.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1527 | Додав: adminA | Теги: мау, рейс, скасування, липень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]