Пт, 2024-04-26, 19:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Травень » 4 » Нова редакція Правил дорожнього руху набула чинності
00:08
Нова редакція Правил дорожнього руху набула чинності

Починаючи з 1 травня, водії в Україні більше не зобов’язані вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар вдень за межами населених пунктів. Це правило, передбачене пунктом 9.8 Правил дорожнього руху України, діятиме до 1 жовтня.

У зимовий період, з 1 жовтня по 1 травня, на всіх механічних транспортних засобах повинні бути ввімкнені денні ходові вогні під час руху поза населеними пунктами. Якщо транспортний засіб не обладнаний денними ходовими вогнями, то замість них повинні бути увімкнені ближнє світло фар.

Важливо зазначити, що ця вимога стосується лише зимового періоду, тобто влітку їздити з ближнім світлом фар за межами населених пунктів тепер необов’язково.

Нагадаємо, що з 1 квітня максимальна швидкість руху на деяких вулицях Києва була збільшена з 50 км/год до 80 км/год. Новий швидкісний режим діятиме до 1 листопада.

Крім того співробітники поліції почали штрафувати водіїв, які не пристебнули паски безпеки для пасажирів, у тому числі на задньому сидінні. Штраф за це порушення встановлений у розмірі 510 гривень.

Усім водіям важливо бути в курсі останніх змін у правилах дорожнього руху в Україні, щоб уникнути будь-яких штрафів або покарань.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1127 | Додав: admin | Теги: україна, РУХ, пдр, дорожній, правило, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]