Сб, 2024-04-20, 08:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Новий глобальний бренд з'явився у концерну Hyundai Motor
00:21
Новий глобальний бренд з'явився у концерну Hyundai Motor

бренд Hyundai Motor продукція HTWO Концерн Hyundai Motor оголосив про запуск глобального бренду HTWO. Новий підрозділ корейської компанії сфокусується на розробці і просуванні сухопутного, водного і повітряного транспорту на водні. У Hyundai вважають, що продукція HTWO виявиться затребувана в Південній Кореї, США, Європі та Китаї.

Назва нового бренду прямо вказує на ключову особливість майбутніх транспортних засобів Hyundai, адже HTWO-буквена розшифровка молекули водню H2 (H-TWO). Інша інтерпретація назви – відсилання до водню (hydrogenium) і людству (humanity).

Передбачається, що під “водневою” маркою будуть випускатися самі паливні елементи, легкові та вантажні автомобілі, а також морські судна, поїзди і навіть дрони.

Корейський концерн Hyundai Motor займається розвитком альтернативних джерел енергії в цілому і водневими силовими установками зокрема більше двадцяти років.

У 2013 році на світовий ринок вийшов дрібносерійний водородомобіль Hyundai ix35 Fuel Cell, а в 2018-му запущено конвеєрне виробництво кросовера NEXO — першої самостійної моделі на паливних осередках. Паралельно ведуться роботи над створенням водневого тягача і автобуса.

В недалекому майбутньому під материнською маркою Hyundai можуть продаватися виключно недорогі автомобілі з традиційними силовими установками, адже преміальні моделі виходять на ринки під брендом Genesis, для традиційних електромобілів придуманий суббренд IONIQ, а транспортні засоби на паливних осередках почнуть іменуватися HTWO.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1384 | Додав: admin | Теги: HTWO, продукція, Hyundai Motor, бренд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]