Пт, 2024-04-26, 06:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Новий кросовер Santa Fe в Україні презентував Hyundai
00:05
Новий кросовер Santa Fe в Україні презентував Hyundai

кросовер Santa Fe Україна Hyundai Повністю оновлений Hyundai Santa Fe тепер доступний й в Україні, адже південнокорейський бренд оголосив комплектації та ціни для нашої країни.

Зазвичай виробник не робить суттєвого оновлення моделі після трьох років життя актуальної генерації, але кросовер Santa Fe пережив не простий «фейсліфтинг», а повне переродження. Модель дісталась України й оголошено комплектації моделі.

Кросовер Hyundai Santa Fe представлений у трьох версіях: Dynamic, Elegance та Premium, й базова вартість новинки стартує від 1 020 600 грн. Всі комплектації також можна замовити у 7-містному виконанні.

Під капотом

В Україну автомобіль поставляється із 2,2- літровим дизельним та 2,4- літровим бензиновим двигунами, потужністю 200 та 172 кінських сил відповідно. В подальшому планується доповнити лінійку гібридним та плагін-гібридними агрегатами.

Дизельний двигун комплектується новою 8-ступеневою трансмісією з системою мокрого подвійного зчеплення. Бензиновий мотор агрегується 6-ступеневим автоматом. Модель доступна як із переднім, так й повним приводом.

Окрім оновлення генерації Santa Fe перейшов й на нову платформу Gen 3. За твердженням виробника, нова архітектура оптимізує ходові характеристики, поліпшує продуктивність та керованість автомобіля, а також підвищує комфорт й безпеку пасажирів.

Комплектації

У базовій комплектації Dynamic модель вже оснащена рядом систем допомоги водієві, як асистент запобігання зіткнень спереду, асистент попередження про виїзд із полоси руху, асистент утримання автомобіля в смузі, камеру заднього огляду.

До опцій вибору режиму водіння додалась можливість вибору дорожнього покриття, котрі було об’єднано в одному місці на селекторі вибору режиму водіння та покриття – Drive/Terrain Mode.

Для водія та пасажирів також доступні круїз-контроль, двозонний клімат-контроль, кнопка запуску двигуна з функцією безключового доступу, LED денні ходові вогні та світлодіодні фари головного світла.

Hyundai Santa Fe 2021 року

У комплектації Elegance з’являться електронне перемикання передач кнопкового типу, розширені асистенти запобігання зіткненню спереду та при лівому повороті, запобігання перехресному зіткненню при русі заднім ходом та зіткненню в «сліпих» зонах, адаптивний круїз-контроль, електропривід дверей багажника з інтелектуальною системою відкриття, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів зі збільшеною потужністю та системою охолодження. Сидіння автомобіля та передня консоль оздоблені екошкірою, а інтер’єр лаконічно довершує контурна підсвітка.

Топова комплектація Premium відрізняється абсолютно новою розробкою – асистентом дистанційного керування, що забезпечує можливість дистанційного в’їзду чи виїзду з місця за допомогою лише одного натискання відповідної кнопки на ключі Smart Key. Модель також має системи кругового огляду та відеомоніторингу «сліпих» зон, асистентів руху по шосе, запобігання зіткненню при русі заднім ходом та безпечного виходу з автомобіля, вентиляцію передніх сидінь, пам’ять двох положень водійського сидіння та дзеркал заднього виду, світлодіодні фари головного світла Bi-LED.

Стандартна мультимедійна система нового Santa Fe має 8-дюймовий кольоровий сенсорний монітор із підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, але у топовій версії кросоверу пропонується 12,3-дюймова цифрова панель приладів, навігаційна мультимедійна систему з кольоровим сенсорним 10,25-дюймовим LCD монітором та преміальна акустична система KRELL.

Крім того, для клієнтів, які бажають ексклюзиву, вперше доступний спеціальний пакет Special Edition, що включає установку ексклюзивних 20-дюймових литих дисків, оббивку салону натуральною шкірою Nappa, оббивку стелі та бокових стійок чорною алькантарою, оздоблення решітки радіатора покриттям Dark Chrome, захисні молдінги дверей та бамперів, а також колісні арки в колір кузову.

На новий Santa Fe розповсюджується гарантія на вибір: 5 років чи 100 000 км пробігу, або 4 роки без обмеження пробігу.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1445 | Додав: admin | Теги: Hyundai презентував новий кросовер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]