Чт, 2024-04-25, 22:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 8 » Нову антивоєнну пісню представив Макаревич. ВІДЕО
10:10
Нову антивоєнну пісню представив Макаревич. ВІДЕО

Російський музикант Андрій Макаревич представив нову антивоєнну пісню "Розмова з співвітчизниками", в якій запитує: "Ну чого тобі, брате, бракувало?".

Пісня присвячена анексії Криму.

У лірично-іронічній формі Макаревич запитує росіян, що дало їм приєднання півострова.

"Тільки-тільки спокійно зажили в країні, як країни здалося нам мало. І тепер я в лайні, ти в лайні, все в лайні. Ну чого тобі, брате, не вистачало?" - співає Макаревич.

Відео знято 6 лютого в офісі телекомпанії "Смак".

Нагадаємо, Макаревич відкрито висловлювався на підтримку українського народу під час Євромайдану, засуджував анексію Криму Росією і дії Путіна стосовно України. За свою позицію Макаревич зазнавав утисків у РФ, зокрема ініціативна група збирала підписи під петицією про позбавлення Макаревича ордена за заслуги перед Вітчизною, врученого урядом Росії у 2003 році.

12 серпня Макаревич у Святогорську виступив з концертом під відкритим небом на сцені обласного санаторно-оздоровчого комплексу "Перлина Донеччини". На концерті були присутні діти з цього оздоровчого комплексу та сотні переселенців з окупованих районів Донбасу, які проживають у Святогорську у таборі для біженців.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 11203 | Додав: admin | Теги: нова антивоєнна пісня, разговор с соотечественником, макаревич, анексія Криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]