Чт, 2024-03-28, 12:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Нову і модернізовану техніку продовжує отримувати армія
11:06
Нову і модернізовану техніку продовжує отримувати армія

 Збройні сили України продовжують отримувати від держпідприємств нову та модернізовану техніку. Про це сьогодні, 9 лютого, на брифінгу заявив виконуючий обов’язки речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає УНІАН.

"До Збройних сил України продовжує надходити нове та модернізоване озброєння і військова техніка з державних підприємств. За останні дні українські військові частини і підрозділи, що залучені до виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції, отримали три нових бронетранспортери БТР-4Є", - сказав Селезньов.

За його словами, "всього в 2015 році, згідно з державним замовленням, до складу Збройних сил України буде поставлено більше 500 основних зразків озброєння та військової техніки, понад 300 одиниць засобів ураження та понад 3,5 тис. інших зразків озброєння та військової техніки".

Окрім того, Селезньов відзначив, що за зобов`язаннями 2014 року, у новому році ЗСУ отримають також близько 450 тис. засобів ураження, 70 основних та понад 600 інших зразків озброєння та військової техніки.

Нагадаємо, державний концерн "Укроборонпром" планує збільшити виробництво танків у 24 рази.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 11082 | Додав: admin | Теги: нова, модернізована техніка, армія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]