Нд, 2024-04-28, 22:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Серпень » 30 » "Нульове розмитнення" повертається в Україну, але не для всіх
00:13
"Нульове розмитнення" повертається в Україну, але не для всіх

Ця ініціатива є маяком підтримки українських громадян, які борються з руйнівними наслідками війни.

Депутати Верховної Ради активно обговорюють можливість відновлення схеми безмитного ввезення транспортних засобів. У цьому контексті ретельно вивчається запропонований законопроект під номером 9209.

Цей законодавчий крок має на меті простягнути рятівне коло тим, хто постраждав від війни, надавши їм привілей на прискорене митне оформлення – жест, який резонує як солідарність з населенням.

Для того, щоб скористатися цим пільговим митним режимом, громадяни повинні надати достовірну документацію, яка підтверджує, що їхні автомобілі стали жертвами викрадення, знищення або пошкодження внаслідок агресивних дій росії.

Варто зазначити, що у Верховній Раді вже зареєстровано ще один законопроект під номером 9058. Цей законопроект охоплює концепцію “нульового митного оформлення” спеціально для військовослужбовців збройних сил, які беруть активну участь у конфлікті, полегшуючи їхні потреби в транспортних засобах у таких сценаріях, як повернення додому, передислокація баз або проведення бойових операцій.

Цікаво, що це законодавство також поширює привілеї на звільнення від сплати митних платежів на осіб, які не є військовослужбовцями, але ввозять транспортний засіб з-за кордону, за умови, що вони мають довіреність від військовослужбовця.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1122 | Додав: admin | Теги: авто, нульове розмитнення, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]