Пт, 2024-04-26, 09:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Травень » 8 » Офіційно відкрилося Євробачення-2023. ВІДЕО
00:04
Офіційно відкрилося Євробачення-2023. ВІДЕО

У неділю, 7 травня, у Ліверпулі, Велика Британія, стартувала урочиста церемонія відкриття масштабного пісенного конкурсу Євробачення-2023.

Ведучими цьогорічного відкриття стали українець Тімур Мірошниченко, якого називають голосом українського Євробачення, і британська хокеїстка на траві Сем Куек.

Захід розпочався о 17:00 за Києвом. Конкурсанти виходять на доріжку в тому порядку, в якому виступатимуть у першому та другому півфіналах.

Нагадаємо, TVORCHI виступлять одразу у фіналі Євробачення, оскільки наша країна перемогла минулого року. Дует вийде на сцену та боротиметься за перемогу 13 травня.

TVORСHI спробують завоювати кришталевий мікрофон із англомовним треком Heart of Steel, написаним під впливом війни. За словами виконавців, на створення композиції їх надихнула незламність захисників "Азовсталі". Напередодні пройшла їхня перша репетиція в Ліверпулі з оновленим номером.

Букмекери визначились із ймовірним переможцем шоу. Ця артистка помітно відірвалася від своїх конкурентів та претендує на другу перемогу на Євробаченні у своєму житті.

Онлайн-трансляцію з Ліверпуля можна переглянути на офіційному YouTube-каналі конкурсу

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1160 | Додав: admin | Теги: відкриття, євробачення-2023 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]