Пт, 2024-04-26, 09:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 15 » Організація весілля: поради щодо вибору стиля свята
18:54
Організація весілля: поради щодо вибору стиля свята

Усі молодята хочуть зробити своє весілля особливим. Тому намагаються продумати все до дрібниць, вибрати певний стиль і слідувати йому від початку до кінця. Добре, що різноманітність стилів сьогодні це дозволяє. У той же час тут, на спеціалізованому сайті oksana-mukha.com, завжди можна швидко підібрати оригінальні весільні сукні для будь-якого стилю вашої церемонії.

модельєр Оксана Муха

У нашій сьогоднішній статті ми розповімо про такий незвичайний весільний напрямок як шеббі-шик.

Що означає шеббі-шик

Саме словосполучення буквально перекладається як "потертий шик". Зародився він ще у 80-х роках минулого століття. Його засновницею є Рейчел Ешвел, яка створювала незвичайні дрібнички для дому, навмисне "старіючи" цікаві дрібниці. Як ви вже зрозуміли, це класика з нальотом раритету, модна старовина, дивлячись на яку почуваєшся як у справжній казці. Напевно тому він так підходить для оформлення весілля.

модельєр Оксана Муха Однак враховуйте, що цей стиль не з дешевих, і ціна оформлення весільного залу може виявитися дещо вищою, ніж вартість звичного весілля. Але хто ж заощаджує на найважливішій у вашому житті події? До речі, за посиланням https://oksana-mukha.com/ua/evening-dresses ви зможете легко підібрати оригінальні вечірні сукні, якщо плануєте відвідати весілля у якості гості.

Основні правила стилю шеббі-шик

Починаючи весілля у стилі шеббі-шик, слід враховувати кілька моментів:

Необхідного результату ви досягнете тільки в тому випадку, якщо дотримуватиметеся стилю у всьому:

  • одязі;
  • оформленні банкетного залу;
  • запрошень тощо.

Основними кольорами стануть пастельні та пудрові тони. Головне правило - колір не повинен бути яскравим. Варто віддавати перевагу приглушеним, лляним, сіро-блакитним, кремовим виробам, аксесуарам, декору.

Запрошення найчастіше робляться вручну з використанням мережив, стрічок. Що простіше будуть листівки, то краще.

весілля Для банкету слід вибирати зал максимально просторий та світлий. Великі вікна, високі стелі, інтер'єр у світлих тонах – це підходить для оформлення весільного залу. Ціна в даному випадку залежить і від місця та кількості необхідних додаткових прикрас.

Справжній стиль, як відомо, складається з дрібниць. Тому не забувайте про аксесуари:

  • свічники;
  • світильники;
  • вази з квітами.

Білі меблі з потертостями, покривала, пуфи також будуть доречними в даному випадку. Часто на весіллях у стилі шеббі-шик використовують намисто. Ними можна прикрашати фіранки, столи, стільці.

Обов'язково використовуйте старовинні речі – антикварний годинник, грамофони, чорно-білі фотографії, статуетки. Підійдуть навіть крісла-гойдалки – вони додадуть інтер'єру затишок.

Короткий висновок

Пам'ятайте, що дуже складно дотримуватися певного стилю під час підготовки до весілля. Для того, щоб ваше свято було бездоганним, віддайте його організацію до рук професіоналів. Фахівці професійного агентства виконають оформлення весільного залу, ціна відповідатиме якості та не буде захмарною.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1400 | Додав: admin | Теги: Організація, сукня, шеббі-шик, весілля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]