Пт, 2024-04-26, 00:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Липень » 12 » Падіння біткоїна до $10 тисяч прогнозують 60% інвесторів
00:47
Падіння біткоїна до $10 тисяч прогнозують 60% інвесторів

падіння біткоїн Опитування MLIV Pulse показало, що 60% із 950 інвесторів вважають, що біткоін швидше продовжить падати, поки не досягне $10 тис., ніж зросте до $30 тис., пише Bloomberg. Проте 40% інвесторів мають іншу думку і прогнозують зростання криптовалюти.

Так, біткоїн впав на 2,8% до $20 тис. на Лондонській біржі, втративши понад дві третини вартості з того часу, як у листопаді досяг $69 тис. З вересня 2020 року цифрова валюта не торгувалася нижче за $10 тис.

У криптоіндустрії сильно вдарили проблемні кредитори, крах валют і припинення пандемійної політики легких грошей, яка підживлювала спекулятивний хаос на фінансових ринках, зазначає агентство.

Як зазначається, криптовалютний крах чинитиме додатковий тиск на уряди, що призведе до посилення регулювання галузі. Такий нагляд розглядається інвесторами як позитивний крок, оскільки це підвищить довіру до криптовалюти та забезпечить визнання активу серед професійних та роздрібних інвесторів.

Центральні банки розглядають можливість розробки власних цифрових валют.

Водночас роздрібні інвестори цураються криптовалют більше, ніж їхні професійні колеги: 24% роздрібних інвесторів назвали криптовалюти повним сміттям. Серед професійних інвесторів так рахують 18%. При цьому майбутнім економіки криптовалюти називають 23% роздрібних та 26% професійних інвесторів.

Однак ніхто з них не очікує, що недавнє падіння цін і потенційні виклики з боку центральних банків суттєво перевернуть галузь і обвалять два домінуючі токени — біткоїн та ефір.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1251 | Додав: admin | Теги: падіння, прогноз, інвестор, біткоін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]