Ср, 2024-05-01, 20:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Лютий » 4 » Пакет допомоги на €80 млн передала Естонія
00:11
Пакет допомоги на €80 млн передала Естонія

З початку повномасштабного вторгнення Естонія надала Україні військової допомоги на суму майже €500 млн (близько 1,4% ВВП).

Естонія передала Україні новий пакет військової допомоги. До нього увійшли протитанкові системи Javelin, кулемети, боєприпаси до стрілецької зброї, різна наземна та водна техніка, а також водолазне спорядження. Про це повідомили у пресслужбі Міноборони держави.

Глава відомства Ханно Певкур заявив:

"Я радий, що черговий пакет допомоги надійшов в Україну і ним користуються українські захисники. Останні події в Європі показують, що надсилання важливих ракет та іншої військової допомоги Україні продовжується у великих масштабах, і цим разом із нашими союзниками ми посилаємо чітке повідомлення кремлю, що ми продовжуватимемо підтримувати Україну до тих пір, поки не буде переможного кінця".

З міркувань безпеки деталей, зокрема, точного обсягу та часу прибуття техніки, не зазначається. Відомо лише, що технікою вже користуються активно на фронті наші військові.

У Міноборони назвали приємні цифри: від початку повномасштабного вторгнення росіян  Естонія надала Україні військову допомогу на суму майже 500 млн євро або близько 1,4% валового внутрішнього продукту.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 160 | Додав: admin | Теги: Естонія, Допомога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]