Чт, 2024-03-28, 12:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Лютий » 19 » Пелосі відповіла щодо ризику зменшення допомоги від США: "Ми просто переможемо, дитинко"
11:54
Пелосі відповіла щодо ризику зменшення допомоги від США: "Ми просто переможемо, дитинко"

Колишня речниця Палати представників США Ненсі Пелосі у відповідь на запитання про можливе скорочення допомоги Сполучених Штатів Україні сказала: "Ми просто переможемо, дитинко" (We just win, baby). Про це Пелосі сказала на Мюнхенській безпековій конференції, передає Голос Америки.

Пелосі наголосила, що американське суспільство підтримує боротьбу України за свободу, і ця позиція залишається незмінною.

Відповідаючи на запитання під час дискусії на Мюнхенському безпековому форумі щодо американської підтримки України, Пелосі сказала, що більшість американців розуміють, що українці борються за свободу і готові їх у цьому підтримувати.

"Можливо, є ті, хто каже – не хочу витрачати гроші, чи те, чи інше, але переважно американський народ прийняв українців у свої будинки. Вони за перемогу", – сказала Пелосі.

На її думку, якщо у ЗМІ повідомляють, що є певне ослаблення, то це не впливає на загальні настрої.

"Це послання успіху, налаштування на перемогу. Преса задає всілякі питання. Або чому ти це запитуєш? Ми просто переможемо, дитинко. Ми просто протримаємося, поки не переможемо. Це про демократію, свободу, свободу. Для українського народу, але й для світу", – сказала Пелосі.

Вона додала, що на Мюнхенській конференції віце-президент США Камала Харріс заявила, що потрібно "тримати стрій проти путіна".

"Я не боюся того, що є ослаблення підтримки народу України", – сказала Пелосі.

Голос Америки нагадав, що згідно з опитуванням Associated Press та Центру дослідження громадської думки NORC, опублікованим 15 лютого, підтримка України серед американців дещо зменшилася. 48% стверджують, що вони за надання США зброї Україні, 29% проти, а 22% кажуть, що вони ні за, ні проти.

У травні 2022 року 60% дорослих американців заявили, що вони підтримують відправлення зброї Україні.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1148 | Додав: admin | Теги: пелосі, україна, США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]