Пт, 2024-04-19, 01:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 26 » Перебіг хвороб навчився передбачати штучний інтелект
16:46
Перебіг хвороб навчився передбачати штучний інтелект

Штучний інтелект допоможе виявляти пацієнтів, яким потрібна невідкладна допомога або термінове лікування. Про це повідомляє Daily Mail.

Згідно з дослідженням Університету Оксфорда, сканування електронних медичних записів дозволить комп'ютеру виставляти відповідний пріоритет лікування.

Програмне забезпечення, яке разробила компанія Whiletonomy, відстежує вхідні дані від лікарів загальної практики на протязі всього дня.

Дослідники вважають, що створили надійний інструмент, який допоможе медпрацівникам ефективно контролювати потреби пацієнтів і уникати незапланованих госпіталізацій, які є основним джерелом витрат у системі охорони здоров'я.

В процесі сканування враховується широкий діапазон факторів: вік, стать, етнічна приналежність, соціально-економічний статус, сімейна історія, спосіб життя, хвороби, медикаменти і сімейний стан, а також час, що минув з моменту першого діагнозу і останніх лабораторних випробувань.

Розробники вважають, що новий інструмент дозволяє зосередитися на лікуванні тих пацієнтів, кому воно потрібно в першу чергу. Вчені запевняють, що їх система буде у вісім разів ефективніше, ніж людський персонал.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1622 | Додав: adminA | Теги: інтелект, перебіг, штучний, хвороба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]