Пт, 2024-03-29, 08:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Передавати профілі у спадок дозволив Facebook
11:24
Передавати профілі у спадок дозволив Facebook

Facebook дозволив користувачам заповідати іншим людям власні акаунти на випадок смерті. Заповідати свій акаунт користувачі з США зможуть, вже починаючи з 12 лютого, за допомогою спеціальної опції в налаштуваннях безпеки профілю.

Як пояснила The Washington Post менеджер Facebook з цього продукту Ванесса Келлісон-Берч, користувачам тепер доступні три опції: автоматичне видалення акаунта після смерті, перетворення профілю на так звану "сторінку пам'яті" і заповіт акаунта конкретній людині, яка отримає право на керування ним, передає M24.

В останньому випадку після того, як Facebook буде отримувати повідомлення про смерть людини, його хроніка буде скоректована: перед ім'ям померлого з'явиться слово "Згадуючи" (Remembering).

"Спадкоємець" акаунта неодмінно має бути користувачем соцмережі Facebook. Ця людина отримає можливість обмеженого управління обліковим записом без права редагування старих постів або фотографій чи повного видалення акаунта. Втім, отримає право приймати запити на додавання в друзі, а також публікувати повідомлення в хроніці померлого. Також людина, якій дістанеться у спадок акаунт, може закріплювати пости нагорі сторінки померлого, міняти фотографію акаунта і зображення на обкладинці. В разі заповіту сторінки можна буде вказати, чи отримає довірена особа доступ до завантажуваного архіву даних.

До запровадження нових налаштувань Facebook автоматично заморожував акаунт померлої людини, як тільки отримував підтверджене документально повідомлення про його смерть. При цьому найближчі родичі померлого можуть відправити запит на видалення його акаунта. Крім того, існують спеціальні додатки, створені сторонніми розробниками, які дозволяють залишити друзям на Facebook посмертні повідомлення.

Нагадаємо, в 2013 році Google першим серед провідних інтернет-компаній дозволив користувачам призначати "цифрових спадкоємців" пошти Gmail, хмарного сховища та інших сервісів, назвавши таких людей "керівниками неактивних акаунтів". У 2014 році японський підрозділ компанії Yahoo запустив окремий сервіс для складання електронних заповітів.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 11113 | Додав: admin | Теги: передавати профілі, Спадок, facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]