Пт, 2024-04-26, 08:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Грудень » 24 » Перетин кордону для українців Молдова спростила
00:13
Перетин кордону для українців Молдова спростила

кордон Якщо раніше біженці могли потрапити до Молдови без закордонного паспорта лише з території України, то тепер можуть і з території Румунії. Про це повідомляє прикордонна поліція Молдови.

"Напередодні зимових свят почастішали випадки повернення в Україну транзитом через територією РМ громадян України, які виїхали до країн ЄС. При цьому значна кількість громадян України не мають дійсних документів для подорожей, визначених нормативними вимогами, а мають лише ті документи, з якими вони виїхали з України. Як наслідок, за цими документами вони не можуть в’їхати в РМ з країн ЄС" - йдеться у повідомленні.

У Молдові пішли на зустріч українським громадянам та запровадили спрощений режим перетину державного кордону. Послаблення діятиме з 22 грудня 2022 року і до 1 лютого 2023 року.

"В’їзд в РМ громадянам України через пункти пропуску на молдовсько-румунському кордоні, пункт пропуску Міжнародний аеропорт «Кишинів», а також при виїзді з РМ в напрямі України можливий на основі документів, за якими вони раніше виїхали з України", - йдеться у повідомленні.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1153 | Додав: admin | Теги: кордон, Молдова, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]