Пт, 2024-04-26, 10:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Серпень » 28 » Перші 17 спеціалістів з безпеки почнуть роботу в українських школах
00:12
Перші 17 спеціалістів з безпеки почнуть роботу в українських школах

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що перші 17 спеціалістів з безпеки в освітньому середовищі поїдуть до різних областей України в 17 громад, щоб розпочати роботу в школах. Про це повідомила прес-служба МВС України.

"Що робить вихователь безпеки або спеціаліст в галузі безпеки? Він дивиться за тим, як будуть працювати укриття в школах, щоб діти спускалися туди під час тривог. Він буде вчити дітей основним правилам поводження з вибухонебезпечними предметами, правилам дорожнього руху, тому, як протидіяти булінгу", - пояснив Монастирський.

школа спеціаліст безпека

спеціалісти з безпеки, фото: mvs.gov.ua

Заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко зазначила, що фахівці з безпеки допомагатимуть школам взаємодіяти з поліцейськими та рятувальниками задля створення максимально безпечних умов навчання. Вона зауважила, що над розробкою навчально-тематичного плану для майбутніх спеціалістів з безпеки працювала велика команда з різних відомств, зокрема і з Міністерством освіти та науки.

Проект "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" було втілено Міністерством внутрішніх справ України разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Навчання спеціалістів проходило на базі Національної академії внутрішніх справ України. Воно тривало 2 тижні в очній формі та буде продовжуватися ще 2 тижні дистанційно.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1291 | Додав: admin | Теги: безпека, українська, школа, спеціаліст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]