Пт, 2024-03-29, 09:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 27 » Перший онлайн-кінофестиваль відбувається в Україні
11:44
Перший онлайн-кінофестиваль відбувається в Україні

 Одеський міжнародний кінофестиваль спільно з онлайн-кінотеатром MEGOGO проводять перший в Україні онлайн-кінофестиваль "ОМКФ Digital". У конкурсній програмі кінофоруму беруть участь 24 короткометражних фільми, повідомив Cultprostir.

Переможців фестивалю шляхом голосування визначать глядачі. Крім конкурсної програми, в рамках фестивалю демонструються картини, які брали участь у ОМКФ торік: володар гран-прі "Мотивації нуль" Талії Лаві, остання картина класика французького кіно Алена Рене "Любити, пити та співати", японський фільм "Анатомія скріпки" Акіри Ікеди, документальна картина "Майдан" Сергія Лозниці.

"ОМКФ Digital триває цілий місяць: покази тривають з 1 по 31 січня. Це абсолютно нова кінематографічна ініціатива для України. Легальний перегляд в інтернеті фестивального кіно дарує глядачам можливість побачити картини, які, може, до широкого прокату і не доберуться, але дуже цікаві і дають публіці змогу ознайомитися з різноманітністю тем і жанрів сучасного кіно. Публіка отримує доступ до нових кінематографічних вражень, а фільми знаходять свого глядача", - розповів Антельм Відо, програмний директор Одеського кінофестивалю.

Нагадаємо, в січні короткометражна стрічка "Тунель" українського кінорежисера Віктора Булиги здобула приз інтернет-фестивалю авторського кіно, що проходив у Нью-Йорку.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11091 | Додав: admin | Теги: україна, перший онлайн кінофестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]