Вт, 2024-04-16, 06:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 13 » Перший всеукраїнський фестиваль паніки та істерики "На дні" пройде у Києві
18:54
Перший всеукраїнський фестиваль паніки та істерики "На дні" пройде у Києві

У Києві вирішили посміятися із сіячів паніки та любителів скуповувати всю гречку в супермаркетах. Тож 21 березня відбудеться Перший всеукраїнський фестиваль паніки та істерики "На дні". Фестиваль пройде у Державному музеї авіації в Жулянах (Київ, вул.Медова, 1).

У програмі:

- "Більше зневіри!": депресивний хіп-хоп від фінансових аналітиків; - Фешн-показ "Бабусина скриня"; - Інтерактивний івент "Куточок проблем: вислухаємо і заспокоїмо"; - Філософський семінар "Життя. Біль"; - Виступ поета-істерика з циклом панічних фонограм; - Воркшоп "Як рвати на собі волосся і битися в істериці без травм"; - Майстер-клас "Танцюємо за їжу: і в переходах можна працювати!" від Kiev Swing Dance Club; - Йога-практика "Медитативне отримання зарплати у гривнях"; - Виставка-ностальгія "Їжа... Як багато в цьому слові"; - Майстер-клас "Орієнтування на місцях здачі вторсировини" і курси самооборони; - Майстер-класи "New Робін Гуд: відіжми у рейдера", "Від циганки до рейдера"; - Івент "Український тиждень моди "ніщеброда". Найкращі дизайнери та стилісти країни представляють свої колекції, зібрані на купах секонд-хенду; - Майстер-класи "Самогоноваріння в умовах хрущовки", "Самогоноваріння як стартап", "Маркетинг і менеджмент самогоноваріння"; - Безкоштовна пральня для целофанових пакетів; - Конкурс на виготовлення найкращого плаката "Все пропало!", "Нас злили!", "Зрадааааа!"; - Клуби з обміну красивими пакетиками (Dior, Boudoir або H&M), а також чеками на великі суми для підняття настрою.

Для 4000-го відвідувача заходу – безкоштовний вхід.

5000-й відвідувач отримає в подарунок долар.

На фестивалі також відбудеться показ найкращої соціальної відеореклами від Molodiya Festival.

Зазначимо, в другій половині лютого 2015 року українська гривня стосовно долара обвалилася до 30-40 гривень після 16 гривень на початку цього року, у зв'язку з чим у населення почалася паніка. Проте міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко запевнив, що Україна забезпечена харчами в достатній кількості і приводу до паніки немає. 

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11038 | Додав: adminA | Теги: Києві, всеукраїнський фестиваль паніки та | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]