Пт, 2024-04-26, 15:24
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Червень » 15 » Першу партію автобусів IVECO Естонія відправила в Україну
00:23
Першу партію автобусів IVECO Естонія відправила в Україну

Естонія Україна автобус IVECO З Талліна в Бучу 13 червня виїхали перші п’ять міжміських автобусів великого класу – машини IVECO Irisbus Crossway. Всі вони передані Україні в якості гуманітарної допомоги від естонського народу. Як зазначив віцеканцлер МЗС Андреас Рунду, до них надійшов запит на півсотні машин для Щучанського району. На сьогодні знайдено вже близько 30 машин. Це IVECO Irisbus Crossway, т. зв. "хмарні автобуси", які були придбані 10 років тому за кошти, виручені від продажу Іспанії квот на СО2, повідомляє avtostar.info.

З Таллінна в Бучу 13 червня виїхали перші п’ять міжміських автобусів великого класу – машини IVECO Irisbus Crossway. Всі вони передані Україні в якості гуманітарної допомоги від естонського народу. Як зазначив віцеканцлер МЗС Андреас Рунду, до них надійшов запит на півсотні машин для Щучанського району. На сьогодні знайдено вже близько 30 машин. Це IVECO Irisbus Crossway, т. зв. “хмарні автобуси”, які були придбані 10 років тому за кошти, виручені від продажу Іспанії квот на СО2, повідомляє.

Щодо автобусів IVECO Irisbus Crossway, то це цілком сучасні машини, що відповідають всім європейським стандартам. У салоні встановлені комфортабельні крісла. Посадку-висадку полегшують двостулкові бічні двері. Ба більше, є все необхідне для транспортування людей з обмеженими фізичними можливостями.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1253 | Додав: admin | Теги: Iveco, Естонія, україна, автобус | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]