Пт, 2024-04-19, 01:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 26 » Перспективи працевлаштування в Польщі
17:16
Перспективи працевлаштування в Польщі

Обираючи роботу за кордоном, ми усі зіштовхуємося як з певними ризиками, так і отримуємо ряд переваг. Якщо ви обрали саме працевлаштування Польщі, які можуть бути перспективи? Звичайно, перспектива отримати вищу зарплатню, адже навіть робота в Польщі на фермі оплачується набагато вище, ніж така робота на батьківщині. Значна перевага – можна отримати легальну роботу в Польщі навіть без знання мови. До того ж, від роботодавців надходить чимала кількість таких вакансій. В перспективі можна буде вивчити мову та офіційно претендувати на ще кращу посаду . Власне, можливостей відкривається чимало. Основне – ними скористатися.

Оплата праці

Одразу варто сказати, що є як погодинна оплата, так і оплата від виробітку. Які приклади погодинної оплати можна назвати? Це робота вантажником, прибиральницею, електриком, трактористом, токарем, хатньою робітницею, нянею, фармацевтом, медсестрою тощо. Скільки приблизно платять за таку роботу? Оплата, звичайно, залежить від місця де ви будете робити та від складності робіт. Наприклад, вантажник може отримувати від 9 до 12 зл/год., прибиральниця – в межах 10 зл/год., пакувальник – 11 зл/год. Тобто, якщо працювати по 8 год., щодня з одним вихідним, можна заробити більше 2-х тис. злотих за місяць. А це в 4 рази більше, ніж мінімальна зарплата у нашій країні. В основному, оплата буде залежати від складності робіт. Будівельники можуть заробляти й більше. Звичайно, оплата програмістам, інженерам, медикам є значно вищою, проте тут потрібно не тільки мати високу кваліфікацію, але й знати мову.

Що ж стосується зарплати, яка залежить від виробітку, то це робота в Польщі на фермі, на складах, на зборі врожаю, на парниках. Отримувати тут можна по-різному, адже все буде в основному залежати від кількох факторів: урожаю, погоди та вашої спритності. Наприклад, якщо погода на полі буде несприятливою для збору урожаю, тоді вам можуть зробити вихідний. Скільки ж платитимуть за збір урожаю? В основному це 3 злотлих за 1 кг малини, 2-3 злотих за луб’янку полуниці. До речі, така робота в Польщі добре підійде не тільки для жінок, але й для сімейних пар, для студентів. https://visa-pro.com.ua/ – тут ви детальніше зможете ознайомитися з усіма вакансіями, які наразі пропонують.

Подальші перспективи працевлаштування

Після обрання роботи в Польщі на фермі чи у будь-якому іншому місці, ви зможете не тільки добре заробити працею в Польщі, а й подорожувати Європою. Краще вивчивши польську мову, ви зможете опанувати працю в Польщі ще з вищою оплатою. Відповідно, у вас буде стимул працювати краще, адже ви за це будете отримувати гідну зарплатню.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1946 | Додав: adminA | Теги: працевлаштування, Польща | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]